Tietoa meistä

Nordicyalla olemme ylpeitä kyvyistämme tukea yrityksiä. Olemme suomalainen konsultointiyritys, jonka päätavoitteena on auttaa suomalaisia ja muita pohjoismaalaisia yrityksiä. Kattava kokemuksemme on auttanut meitä kehittämään vahvan aseman konsultointialalla, yrityksenä, joka voi ratkaista kaikki yrityksesi kohtaamat ongelmat. Olemme alkaneet kohdistaa palveluitamme arabialaisille yrityksille. Autamme pohjoismaalaisia yrityksiä laajentamaan markkinakantaansa täysin uusille alueille, mukaan lukien Saudi-Arabiaan, Arabiemiraatteihin, Qatariin ja Bahrainiin.

Olemme ylpeitä tekemästämme työstä, joka osoittaa sekä huolenpitoa että intohimoa asiakkaitamme kohtaan. Varmistamme, että teemme vaikutuksen työllämme ongelmasta riippumatta. Määrittelemme itselle tekemämme työn mukaan ja yksikään tehtävä tai tavoite ei ole meille liikaa. Yhtiömme perustuu intohimolle ja ylpeydelle, ja tämä käy selkeästi ilmi kaikesta työstämme. Olipa yrityksesi sitten start-up-yritys, vakiintunut organisaatio tai yleishyödyllinen yhdistys, voimme auttaa laajentamaan ja kasvattamaan liiketoimintaas

Alan asiantuntemus

Olemme alusta asti sitoutuneet auttamaan julkisia ja yksityisiä organisaatioita kehittämään strategioita, jotka varmistavat myöhemmän menestyksen sekä hyvän suorituskyvyn.

Apteekkiala

Teknologia

Food & Drink

Yksityinen toimiala

Koulutus

Kauneus

Palvelumme

Palvelumme ovat todella kattavia kattaen monia eri liiketoimintoja ja aloja. Kaikki palvelumme ovat räätälöityjä ja ne on suunniteltu täyttämään yrityksesi tavoitteet.

B2B-palvelut

B2B-palvelumme kattavat useita eri palveluita ja ne voidaan räätälöidä täyttämään yrityksesi tavoitteet yrityksen elinkierron kussakin vaiheessa. B2B-palvelut kattavat seuraavat palvelut:

Globaali markkinatutkimus

Nämä palvelut kattavat tutkimusprojekteja valitsemassasi maassa. Halusitpa sitten palautetta uudesta kehitetystä tuotteesta tai haluat tietää, miten markkinat reagoivat

Show More...

vanhempaan tuotteeseen, me voimme auttaa sinua. Rautaiset ammattilaisemme neuvovat sinulle parhaan tavan osallistua tutkimuksessi, josta saat sekä parhaat että tarkimmat vastausasteet. Uskomme, että tällaiset palvelut eivät ole valinnaisia, vaan ne ovat välttämättömiä julkaistessasi uutta tuotetta tai siirtyessäsi täysin uusille markkinoille.

Show less...

Markkinastrategiat ja kasvusuunnitelmat

Uusille markkinoille astuminen voi olla todella pelottavaa ja ilman riittävää ohjeistusta se voi päätyä täydelliseen katastrofiin. Uusille markkinoille astuminen

Show More...

epäonnistuu useammin kuin onnistuu. Tämä johtuu useista eri syistä virheellisestä markkinoinnista kiinnostuksen puutteeseen. Uusille markkinoille astuminen tulee tehdä oikein tai se lähes varmasti päätyy katastrofiin. Olemme kehittäneet prosessin, jonka uskomme olevan tehokkain strategia uusille markkinoille astumisessa. Tämä prosessi sisältää 5 vaihetta.

Show less...

Ulkomaisen yrityksen tunnistaminen

Ensimmäisenä vaiheena on tunnistaa yritys, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä. Uusille markkinoille astumisessa on monia katastrofin aineksia yrityksesi koosta riippumatta.

Show More...

Olemme kehittäneet tämän vaiheen, jotta voit astua uusille markkinoille ymmärtäen sen väestöä, heidän mieltymyksiään ja inhokkejaan sekä tapoja, joilla voit saada heidän huomionsa.

Show less...

Negotiating The Deal

Once the due diligence process has been successful, we can begin sealing the deal for you. If all prior negotiations have been successful this should be a simple and smooth process and once it is

Show More...

complete you can begin your market entry.

Show less...

Due Diligence Process

Once negotiations have been made and agreements have been set, we will begin a due diligence process. This will involve the appraisal of the business in question and we will work directly

Show More...

alongside you throughout the entire process to keep it as smooth and simple as possible.

Show less...

Yhtiön maineen tarkistaminen

Kun olet onnistuneesti tarkastellut yritystä, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä, seuraavaksi on tärkeää tarkistaa sen maine. Maine on tärkeää tarkistaa sekä kuluttajien että aiempien yritysten

Show More...

osalta. Saatat esimerkiksi löytää yrityksiä, jotka toimivat erinomaisesti omien asiakkaidensa kanssa, mutta ovat epäonnistuneet monissa strategisissa yhteistöissä. Tällaisen yrityksen kanssa ei välttämättä kannata tehdä yhteistyötä, jos he ovat kamppailleet sen kanssa menneisyydessä.

Show less...

Neuvottelut

Kun olet löytänyt hyvän yrityksen, jonka kanssa tehdä yhteistyötä, voit aloittaa yhteistyöneuvottelut. Tämän prosessin aikana me autamme sinua ylläpitämään hyvää

Show More...

diplomatiaa koko neuvotteluiden ajan varmistaaksesi, että te molemmat voitte hyötyä tästä sopimuksesta. Varmistamme koko prosessin ajan, että yrityskulttuurisi vastaa yhteistyökumppanisi kulttuuria. Uskomme, että yrityksen ja maan kulttuurin ymmärtäminen on tärkeää koko neuvotteluiden ajan. Jos havaitsemme, että sopimus ei tule tuottamaan hyötyä, voimme etsiä toisen yrityksen, jonka kanssa aloittaa neuvottelut.

Show less...

Markkinointi

Markkinointipalvelumme on suunniteltu kasvattamaan asiakkaan asiakaskantaa sekä parantamaan heidän brändinsä mainetta. Palvelemme sekä B2C- että B2B-yrityksiä laajentaaksemme heidän markkinaläsnäoloaan sekä kotimaan markkinoilla että Lähi-Idässä. Analysoimme nykyisiä markkinointistrategioitasi huolellisesti sekä tunnistamme, miten niitä voi muunnella. Tämän jälkeen autamme yritystäsi suunnittelemaan tavoitteisiin perustuvan markkinastrategian, joka edistää onnistuneesti uusille markkinoille astumista.

Me Nordicyalla teemme tiivistä yhteistyötä luodaksemme kiinnostavia taustatarinoita ja kiehtovia kertomuksia, jotka auttavat brändiäsi kukoistamaan ja siirtymään Lähi-Idän alueelle. Digitaalisen median konsultointiin ja kampanjoihin keskittyneenä yrityksenä luotamme digitaalisiin kanaviin brändien hyödyttämisessä. Ihmiset määrittävät meidät, joten sitoudumme pitkäkestoisiin suhteisiin, jotka tekevät meistä luokkamme parhaita.

Konsultointi
Konsultointipalvelumme kattavat lukemattomia eri markkinoita ja yrityksiä. Kaikki palvelumme ovat räätälöityjä vastaamaan yrityksesi tavoitteita. Tässä on lisätietoa tarjoamistamme konsultointipalveluista.

Liiketoimintamalli-konsultointi

Liiketoimintamallin luominen voi olla pelottava tehtävä. Voi olla vaikeaa tietää, mistä aloittaa ja miten mallia tulee toteuttaa. Konsultoijamme tekevät kanssasi yhteistyötä suunnitellakseen

Show More...

ja muodostaakseen liiketoimintamallisi sekä tunnistaakseen toimintaasi ja markkinointikampanjoihisi liittyvät avainstrategiasi.

Show less...

Digitaalisen johtamisen konsultointi

Digitaalinen johtaminen on uusi 2000-luvulla kehittynyt taito, joka hyödyntää teknologiaa tiimien johtamisessa. Konsultoijamme tekevät kanssasi yhteistyötä kehittääkseen

Show More...

kanssasi erilaisia digitaalisen johtamisen taitoja budjetin jakamisesta, tiimirakenteisiin ja kampanjoiden hallintajärjestelmiin.

Show less...

Ota yhteyttä

Kysy! Me vastaamme

Info@nordicya.com